Didriksons je švédský výrobce zimního oblečení


Když se řekne zima, co vás napadne? Někoho sněhové vločky, jiného sněhové závěje a kalamita na silnicích, někdo staví s radostí v zimě sněhuláky a někdo se zas prohání na lyžích. Všichni máme v zimě ale jedno společné – musíme čelit mrazivému počasí při teplotách kolem nuly a někdy i hluboko pod nulou. To znamená teple se obléknout a být ve venkovním prostředí na chladné počasí připraveni.

dítě ve sněhu

A co vás nyní napadne, když se řekne Švédsko? Někoho rozsáhlé plochy volné krajiny, někomu to evokuje zalesněné pláně a mnozí si tím vybaví, že se jedná o Skandinávský poloostrov spolu s Finskem a Norskem. Švédsko je ale také zemí sněhu a ledu a silného mrazu, jehož hodnota většinou převyšuje středoevropské podmínky. Mrazivá zima je ve Švédsku naprosto běžná, a tak se nelze divit, že právě tam se najdou výrobci zimního oblečení pro celou rodinu, jako je například Didriksons. Firma Didriksons sází na osvědčenou tradici výroby oblečení pro dospělé i pro děti, v nabídce naleznete kalhoty s laclem, mikiny, bundy, čepice a také kombinézy, a právě kombinéza je velmi oblíbený způsob, jak obléknout vaše ratolesti do zimního počasí.

zasněžená krajina

Zima na horách

Až budete plánovat zimní dovolenou na horách a nebudete s dětmi stále zalezlí ve společenské místnosti, kde budete hrát Dámu, Šachy nebo Člověče nezlob se, jak o tom zpívá Ivan Mládek, který měl hrůzu z pověstné loučky a nechtělo se mu lyžovat, což mu nakonec vyšlo, když mu někdo ukradl lyže, a naopak se budete těšit z lyžařského svahu nebo alespoň z jízdy na saních či na bobech, oblékněte děti do kombinézy Didriksons.

Kombinéza ergonomického střihu má k dispozici nastavitelný pas pro skvělé pohodlí, odnímatelnou kapuci, ochranu brady a nastavitelnou délku rukávů. Jsou tu i pásky pod boty a poutko na rukavice – pro děti celkem důležitá věc. Kombinéza je opatřena mnoha kapsami a je nejen dobře polstrovaná, ale odolná vůči vodě (dešti a sněžení) a velmi dobře prodyšná.